AgTalk Home
AgTalk Home
Search Forums | Classifieds | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

Ag Leader Insight Troubleshooting
View previous thread :: View next thread
   Forums List -> Precision TalkMessage format
 
Remembrancefarmsllc
Posted 10/6/2017 20:24 (#6292254)
Subject: Ag Leader Insight Troubleshooting


Hi All -

Got a chance to run my new-to-me JD 9500 and Ag Leader Insight w/ yield monitor. Running into some issues. This is what I know:

- Insight powers up and connects to my GPS (using the Starfire 3000) just fine.
- Insight connects to all 3 modules per the system screen.
- Speed registers via GPS
- Both the Speed and Moisture modules are blinking green.

Here are my issues:
- Area won’t register at all, even though Speed and width are correct.
- I try the vibration calibration, and it says my elevator speed too slow. I click on the harvest system screen, and it shows a zero rpm.
- the red 5AMP fuse coming from the battery to the moisture module keeps blowingz
- The little auger on the elevator isn’t working.

Needless to say, my attempt to calibrate the system was a complete waste today.

Any knowledge is greatly appreciated.



(68700F38-6FFE-45EB-9799-574149444466.jpeg)



(F86ED5CA-CD14-4627-83EF-71D03301ED3C.jpeg)



Attachments
----------------
Attachments 68700F38-6FFE-45EB-9799-574149444466.jpeg (85KB - 20 downloads)
Attachments F86ED5CA-CD14-4627-83EF-71D03301ED3C.jpeg (71KB - 17 downloads)
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)