AgTalk Home
AgTalk Home
Search Forums | Classifieds | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

Rate control not working in field iq
View previous thread :: View next thread
   Forums List -> Precision TalkMessage format
 
beebe44
Posted 4/15/2019 21:57 (#7441757 - in reply to #7441539)
Subject: RE: Rate control not working in field iq


Southern Idaho
Thank you for your help.
1. Yes I believe my flowmeter has been calibrated or is close anyways. For my raven flowmeter the number was something like 710 pu/gal. I ran the calibration by measuring output from the nozzles and it changed it to 714. I'm not sure about the multiplier though?

2. I tried changing it to bypass and you may be right. I still couldn't get it calibrated though. Now when I change the rate it will go up and down(It is definitely opening and closing the valve somewhat) but it will only stay between around 14-19 gpm. I tried the auto-tuning and it only got so far and then gave me a failure message.

Edited by beebe44 4/15/2019 22:04




(IMG_20190415_202954003_HDR (full).jpg)



(IMG_20190415_201103056_HDR (full).jpg)



(IMG_20190415_200306480_HDR (full).jpg)



Attachments
----------------
Attachments IMG_20190415_202954003_HDR (full).jpg (117KB - 3 downloads)
Attachments IMG_20190415_201103056_HDR (full).jpg (77KB - 2 downloads)
Attachments IMG_20190415_200306480_HDR (full).jpg (90KB - 1 downloads)
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)