AgTalk Home
AgTalk Home
Search Forums | Classifieds (49) | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

Another generic GPS to Greenstar Question
View previous thread :: View next thread
   Forums List -> Precision TalkMessage format
 
BHTN
Posted 1/7/2007 11:14 (#84182 - in reply to #84161)
Subject: Once upon a time



West Tennessee
it was getting a speed input from the system. Obviously from the regular speed sensor. It still put out junk yields, and it was beeping and giving an error message about no gps signal, so the tech decided to unplug the cable from the wedgebox to stop that message. I really don't even know how it's getting any info now. As I said the moisture sensor is right on the money. It's really weird because it shows zero yield when you pickup on the end of the field so it's like the yield sensor is working correctly. I've wrestled with this thing for 2 years and it's a real PITA. I don't know how you guys keep your sanity. It's not like a bearing out. I can fix that anytime anywhere. You can only mess with this yield thing when you are cutting which is the absolute worst time to be messing with something. End of rant for now. Any thoughts or advice are appreciated. I thought maybe if I could get a gps hooked to it for $100 or $200 I'd try that and see if that resolved any issues.
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)