AgTalk Home
AgTalk Home
Search Forums | Classifieds (7) | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

Cannot get On/Off variable rate fungicide script working on a Pro 700
View previous thread :: View next thread
   Forums List -> Precision TalkMessage format
 
Eric from Canada
Posted 7/22/2020 18:37 (#8389770)
Subject: Cannot get On/Off variable rate fungicide script working on a Pro 700


Quebec, Canada
I’m trying to help a friend get an On/Off variable rate script to run on a Pro 700. Case Sprayer, CNH Product Controller II. Currently the boom shuts of sections when it travels outside on the field boundaries, but keeps spraying the 0 gal/ac rate zones. I’ve though about modifying the field boundaries so that the boundary would just include the 30 gal/ac zone, but I’m not sure how I would go about doing that. Also, I don’t want to mess up the boundary for autosteer in the combine.

Has anyone on here had any success running an On/Off variable rate script in a Case or New Holland with a Pro 700 or Intelliview 4?



Edited by Eric from Canada 7/22/2020 18:48




(D516CA51-5D07-4DA4-B06B-85B19050BBED (full).jpeg)



(546F53FB-E4C5-4E14-9182-BE94BACB159F (full).jpeg)



(5A3E2A4E-4004-475B-8DD5-08737619E9AC (full).jpeg)



Attachments
----------------
Attachments D516CA51-5D07-4DA4-B06B-85B19050BBED (full).jpeg (82KB - 4 downloads)
Attachments 546F53FB-E4C5-4E14-9182-BE94BACB159F (full).jpeg (104KB - 6 downloads)
Attachments 5A3E2A4E-4004-475B-8DD5-08737619E9AC (full).jpeg (81KB - 2 downloads)
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)