AgTalk Home
AgTalk Home
Search Forums | Classifieds (19) | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

John Deere 7200 planter with 20/20 precision questions and issues
View previous thread :: View next thread
   Forums List -> Machinery TalkMessage format
 
Jake Pardall
Posted 3/13/2019 17:48 (#7378369)
Subject: John Deere 7200 planter with 20/20 precision questions and issues


Franklin,Iowa
So I pullled the trigger on a 12 row 7200 flex fold planter. Pretty clean planter with a lot of upgrades I’m working on getting my 4640 setup for it.

It has a 20/20 gen 1 monitor with up and down bags, trucount row clutches and variable rate drive.

My first concern is do I have enough hydraulics to run the 2 vac motors and VR with my 4640?

2nd issue is the the harness coming off the tank/compressor combo is too short to reach the harness off the monitor. The tank isn’t too far from the tractor and I honestly don’t see how it would be long enough for any application.

3rd thing is the 20/20 will light the green light and the switch lights for section for about 5-10 seconds and shut off. The screen never comes on.

I’m thinking it’s my 3 prong plug it has key power and ground but the number 2 slot should have constant power I believe which i think is possiblely my issue.


Edited by Jake Pardall 3/13/2019 18:22




(9E0FE4A4-B2DF-461B-A665-A14DFCA94F54 (full).jpeg)



(8929D8A2-B31A-4FE5-9E9B-0F8B36281EBD (full).jpeg)



Attachments
----------------
Attachments 9E0FE4A4-B2DF-461B-A665-A14DFCA94F54 (full).jpeg (205KB - 8 downloads)
Attachments 8929D8A2-B31A-4FE5-9E9B-0F8B36281EBD (full).jpeg (149KB - 7 downloads)
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)