AgTalk Home
AgTalk Home
Search Forums | Classifieds (19) | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

Strange results at times posting pictures
View previous thread :: View next thread
   Forums List -> Computer TalkMessage format
 
tedbear
Posted 3/8/2019 11:28 (#7367346 - in reply to #7367306)
Subject: RE: Strange results at times posting pictures


Southern Minnesota Between Freeborn & Wells
paul the original - 3/8/2019 11:09

Has anything changed on your side?

New phone? Bigger operating system upgrade?

Apple has it in their head to push the bar, and try to default to newer picture formats as well as multiple picture taking per click.

Have you reverted your picture settings to the common compatible jpg format?

The new machines are taking some huge (file size) pictures, they no longer fit some forum software limits.

My newer iPad works well here when I switched to the compatible jpg format in settings, but I still have trouble over at Ytmag.

Paul


You may have hit it. My IOS has been updated. The picture may have been quite large. When trying it on the forum, I was able to backspace out the 00000000} and get the picture to load from the hard drive.

The picture problem has started to occur after the IOS update. This was with my iPhone. I don't know if I would have the same problem with my iPad but it has the latest IOS also.

I will look for the compatible jpg format in settings. I went to settings, then camera but don't see compatible jpg format. I do see "Keep Normal Photo" which was ON in the iPhone.

I will try the iPad here and now: Same problem with iPad connected via USB to lightning with "Keep Normal Photo" OFF on the iPad.

Edited by tedbear 3/8/2019 11:32
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)