AgTalk Home
AgTalk Home
Search Forums | Classifieds (4) | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

Intuicom/integra losing correction signal.
View previous thread :: View next thread
   Forums List -> Precision TalkMessage format
 
Thud
Posted 5/18/2017 05:52 (#6022679)
Subject: Intuicom/integra losing correction signal.


Essex Country Ontario
Integra, running RTK via Intuicom. RTK ran flawlessly for 3 days but has started acting up. I get multiple messages on the integra. Most common is "gps position lost", which kicks out the Ontrac3, a quick tap on the foot pedal re-engages the steering. Sometimes I get "system timing error", this kicks out the steering, sometimes it will re-engage with the foot pedal, other times stop and wait for signal to return. Less common is "serial connection lost", again sometimes will re-engage. Tech believes I'm losing my correction signal, which I think I agree with but just wondering if I should be checking something else. Talked to cell provider and they think it could be related to their LTE network, and suggest trying to connect to 4g but offer no advice on how I might do that? I'm going to try a new SIM card today, have my doubts that's the issue though. All connections look to be good . It will work fine for an hour then drop connection every couple minutes.....very frustrating. TIA
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)